“Rule”,INS Pavilion of Guangzhou International Design Week 2009
2009廣州設計周展位——Rule

Design:Inspiration Studio
設計團隊:湯物臣·肯文設計事務所

Location:Guangzhou,Guangdong
項目地點:廣東 廣州

Area:54㎡
項目面積:54㎡

Design Concept
設計理念

Begin with the original space concept to arouse more attentions and approval to the original design from the society. We plan the whole process of “RULE” by the art technique to guide the mode of the human behavior. Floor, wall to the ceiling is covered with lines of different thickness to increase the visual effect. More importantly, they are also responsible for guiding the flow of people in the “RULE”. Inside it, the starting point is the end, the end is also the starting point. There was one way to walk through the space although the lines criss-cross. Rules won’t be changed by the sense of space. It looks like the magic cube when you enter step by step.

從空間的原始概念開始建築,喚起社會對原創設計的關注及認同。用藝術的手法策劃Rule的全過程,實現空間引導人體行爲的模式。地面、牆身到天花布滿不同粗細的綫條,除可增加視覺衝擊外,更重要的是它們還負責引導進入空間的人流。空間裏,起點是終點,終點也是起點,雖然綫條縱橫交錯,但行走的路綫只有一條,使你必能體驗途中的任何設置。規則與規律不會因爲空間感而改變,相反一步一景的體驗令人仿似進入迷幻魔方。

Awards
項目獎項

Won the Gold Award of Installation & Exhibition of Asia Pacific Interior Design Award 2010
Won the Design Top 10 Award of Public Space of Jintang Prize-China Interior Design Awards 2010
Won the Exhibition Design Award of Jinyang Award 2010

2010 亞太室內設計大獎“設施/展覽空間”金獎
2010 金堂奬-年度十佳公共空間設計大獎
2010 金羊奬-展覽空間設計大獎

依依色区,狠狠色很很鲁在线视频,狠狠狠的在啪线香蕉,在线观看狠狠夜夜久久,狠狠热在线视频免费